Zoekresultaten voor ''

Categorieën

    Zoekresultaten voor ''

    Categorieën

      Top 5 klompen voor in de zorg!

      Top 5 klompen voor in de zorg!

      Top 5 klompen voor in de zorg!

      Top 5 klompen voor in de zorg!

      In de zorgsector zijn comfortabele en functionele schoenen de basis voor het leveren van optimale zorg. Klompen bieden vaak de ideale combinatie van comfort, ondersteuning en hygiëne, wat ze bij uitstek geschikt maakt voor professionals die lange dagen staand doorbrengen. In deze blog verkennen we de top 5 klompen die u kunt overwegen voor uw werk in de zorg!

      1. Sanita Sanflex 313 Zwart

       

       

      Sanita Sanflex 313 Zwart Werkklomp

      Als we het hebben over de meest favoriete werkklompen voor in de zorg staat de Sanita Sanflex 313 stipt op nummer één. Het is een uitstekende werkklomp voor de zorg vanwege zijn hygiënische eigenschappen en comfortabele ontwerp. Met een gesloten hiel en verstevigde constructie blijft de klomp stevig zitten, terwijl het leer zich naar uw voet vormt voor de perfecte pasvorm. De buigzame buitenzool zorgt voor extra loopcomfort en minimaliseert geluid, wat ideaal is voor een rustige werkomgeving.

      2. Sika 8105 Flex LBS Clog Wit

       

       

      Sika 8105 Flex LBS Clog Onbeveiligd Wit Werkklomp

      De Sika 8105 Flex LBS Clog Wit is een uitstekende keuze voor zorgprofessionals vanwege zijn comfortabele en flexibele ontwerp. Het zachte en comfortabele LBS voetbed van schuim en leer biedt de hele dag door ondersteuning. Daarnaast zorgt de antislipzool voor een veilige grip, terwijl de goede schokabsorptie bijdraagt aan het comfort tijdens langdurig staan en lopen in de zorgomgeving.

      3. Sanita Panda 8699 Mint Klomp

       

       

      Sanita Panda 8699 Onbeveiligd Mint Klomp

      Goede klompen voor in de zorg die ook gelijk uw outfit opvrolijken? Kies dan voor de Sanita Panda 8699 Mint Klomp! De anti-bacteriële White On Steam binnenzool vormt zich naar de voet, biedt maximale ondersteuning aan rug en benen, en is daarom perfect geschikt voor staande en actieve beroepen in de zorgsector.

      4. Atlas Clean & White CL370 SB

       

       

      Atlas Clean & White CL370 SB ESD Laag Wit Werkschoen

      Een andere goede werkklomp voor de zorg is de Atlas Clean & White CL370 SB. Deze zorg werkklompen hebben de volgende kenmerken:

      • Comfortabel voetbed
      • Stalen neus
      • Waterproof leder
      • Binnenvoering aktiv-X PPS dempingssysteem

       

      5. Sika 8005 Flex LBS ESD Blauw

       

       

      Sika 8005 Flex LBS ESD  Onbeveiligd Blauw Werkklomp

      De Sika 8005 Flex LBS ESD Blauw is een populaire keuze voor zorgprofessionals vanwege zijn veelzijdigheid en comfort. Deze werkklomp biedt ademend vermogen en is waterbestendig. Met anti-slip eigenschappen en antistatische bescherming zorgt hij voor veiligheid en stabiliteit, terwijl het unisex ontwerp zorgt voor brede toepasbaarheid onder zorgmedewerkers.

      Klompen voor de zorg kopen bij Werkschoenwereld!

      De juiste werkklompen kunnen een wereld van verschil maken in uw dagelijkse werkzaamheden in de zorg. Bij Werkschoenwereld hebben we een groot aanbod aan hoogwaardige klompen die voldoen aan de eisen van de zorgsector. Ontdek alle werkschoenen voor de zorg en vind de perfecte klompen die passen bij uw behoeften! Neem bij vragen contact met ons op via 085-48 33 150 of [email protected].