Zoekresultaten voor ''

Categorieën

    Zoekresultaten voor ''

    Categorieën

      Top 5 dames werkschoenen!

      Top 5 dames werkschoenen!

      Top 5 dames werkschoenen!

      Top 5 dames werkschoenen!

      Voor dames is het vinden van geschikte werkschoenen niet altijd eenvoudig. Deze schoenen moeten niet alleen voldoen aan strenge veiligheidsnormen, maar ze moeten ook comfortabel en stijlvol zijn. Bij Werkschoenwereld maken we het vinden van de perfecte dames schoenen wat makkelijker met onze top 5. In welke sector u ook werkzaam bent – we hebben gegarandeerd de perfecte dames werkschoenen voor u!

      1. Redbrick Linda Ladies S3 Hoog Zwart

       

       

      Redbrick Linda Ladies S3  Hoog Zwart Werkschoen

      De Redbrick Linda Ladies S3 staat op nummer één en dat is niet voor niets! Deze werkschoen is ideaal voor dames vanwege zijn combinatie van stijl en veiligheid. Met een bovendeel van microfiber en een voering van Mesh biedt deze schoen comfort en ademend vermogen. De PU/TPU loopzool zorgt voor uitstekende grip en duurzaamheid, terwijl de aluminium neus en kevlar tussenzool bescherming bieden tegen impact en penetratie.

      2. Reebok Excel Light 131 S1P Laag Blauw

       

       

      Reebok Excel Light 131 S1P Laag Blauw Werkschoen

      De Reebok Excel Light 131 S1P is perfect voor dames vanwege zijn lichte gewicht en uitstekende demping. Met een gepatenteerde Excel Light dempende witte buitenzool en een unieke memory tech binnenzool biedt deze schoen comfort gedurende lange werkdagen. Het gebruik van extra ademend 3D mesh materiaal zorgt voor goede ventilatie.

      3. Gerba Danae S3 Laag Zwart Sneaker

       

       

      Gerba Danae S3 Laag Zwart Sneaker Werkschoen

      De Gerba Danae S3 is een uitstekende keuze voor dames die op zoek zijn naar comfort en veiligheid tijdens hun werk. Met een S3 veiligheidsnormering bieden deze lage werkschoenen optimale bescherming. De rubberen EVA anti-slipzool zorgt voor uitstekende grip op diverse ondergronden en het waterafstotende nubuck leder en de High dry voering de voeten droog houden.

      4. Quick QS0561 Sprint Dark S1P ESD Laag Zwart

       

       

      Quick QS0561 Sprint Dark S1P ESD  Laag Zwart Werkschoen

      Met een veiligheidsklasse S1P biedt de Quick QS0561 Sprint Dark bescherming tegen impact en penetratie dankzij de composiet neus en kevlar tussenzool. De schoen is SRC-gecertificeerd, wat betekent dat hij uitstekende grip biedt op gladde ondergronden. Bovendien is de schoen staalvrij, wat bijdraagt aan het lichte gewicht en het comfort tijdens lange werkdagen.

      5. Redbrick Granite S3 Hoog Zwart

       

       

      Redbrick Granite S3 Hoog Zwart Werkschoen

      Last but not least: De Redbrick Granite S3. Deze werkschoen biedt dames een combinatie van degelijkheid en stijl in een veiligheidsschoen. Voorzien van een carbonite neus en kevlar tussenzool biedt deze schoen optimale bescherming tegen impact en penetratie. Het uitneembare voetbed zorgt voor extra comfort en ondersteuning tijdens lange werkdagen. De schoen is geschikt voor vrouwelijke professionals in diverse sectoren zoals constructie, transport en metaal.

      Dames werkschoenen kopen bij Werkschoenwereld!

      Bij Werkschoenwereld vindt u een uitgebreid assortiment dames werkschoenen die niet alleen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, maar ook comfortabel zijn en een moderne uitstraling hebben. Of u nu werkt in de bouw, de zorg, de horeca of een andere sector - wij hebben de perfecte werkschoenen voor u. Ontdek alle dames werkschoenen in ons assortiment en vind gegarandeerd wat u zoekt! Neem bij vragen contact met ons op via 085 – 48 33 150 of [email protected]. Ons team helpt u graag met het vinden van de perfecte dames werkschoenen!